Куряче м'ясо відварити у злегка підсоленій воді протягом 20-25 хв до готовності. Охолодити, нарізати невеликими кубиками.
Картоплю очистити, відварити до готовності, злити воду і розім'яти, додавши гаряче молоко і 40г масла.
Змазати маслом форму для запікання та викласти в неї картопляне пюре.
З банки з кукурудзою злити рідину. Кукурудзу з'єднати з нарізаним курячим м'ясом, перемішати і викласти суміш у форму для запікання на шар картопляного пюре.
Білки збити виделкою або міксером. Сир натерти на крупній терці.
Полити шар з курячого м'яса і кукурудзи збитими білками, зверху посипати тертим сиром. Пекти при 200 градусах протягом 25-30 хв. Подавати запіканку гарячою, посипати дрібно порізаною зеленню.
Комментарии (0)