Картопляна запіканка з куркою

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Час приготування: 1год 10хв
  • Порцій: 4
  • Складність: Простоий
  • Друк:

Інгредієнти

  • 6 картоплин
  • 3/4 склянки молока
  • 50г масла
  • 300г курячого м'яса
  • 200г консервованої кукурудзи
  • 2 яєчних білки
  • 200г тертого сиру
  • зелень для прикрашання

Етапи приготування

  1. Куряче м'ясо відварити у злегка підсоленій воді протягом 20-25 хв до готовності. Охолодити, нарізати невеликими кубиками.
  2. Картоплю очистити, відварити до готовності, злити воду і розім'яти, додавши гаряче молоко і 40г масла.
  3. Змазати маслом форму для запікання та викласти в неї картопляне пюре.
  4. З банки з кукурудзою злити рідину. Кукурудзу з'єднати з нарізаним курячим м'ясом, перемішати і викласти суміш у форму для запікання на шар картопляного пюре.
  5. Білки збити виделкою або міксером. Сир натерти на крупній терці.
  6. Полити шар з курячого м'яса і кукурудзи збитими білками, зверху посипати тертим сиром. Пекти при 200 градусах протягом 25-30 хв. Подавати запіканку гарячою, посипати дрібно порізаною зеленню.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)