Котлети на пару

Інгредієнти
- Фарш - 1 кг
- Цибуля - 1 гол
- Сіль, перець
- Спеції до смаку
Етапи приготування
- Фарш желательно сделать дома самим из двух или трёх сортов мяса. Я взяла мякоть говядины, свинину не жирную и куриную грудку. Всё мясо перемолола на мясорубке и хорошо перемешала.
- До фаршу додаємо перемелену цибулю, солимо, перчимо, приправляємо спеціями на свій смак. Якщо у вас сувора дієта і вам не можна нічого гострого, то вам доведеться відмовитися blister від цибулі і перцю, але ви можете додати перемелені на м'ясорубці картоплю і замочену в молоці м'якушку хлібу
- Добре перемішуємо фарш, бажано навіть відбити його об стіл, щоб добре перемішалися всі інгредієнти, завдяки чому фарш стане ніжним і соковитим.
- З фаршу формуємо котлети і викладаємо їх у чашу пароварки, а якщо у вас немає її, то не проблема складаєте котлети в залізний друшляк або сито і ставите на каструлю з киплячою водою.
- Через 30 хвилин котлети готові. Дуже м'які, ніжні і незвичайно смачні. Приготовлені в пароварці котлети набагато корисніші смажених. Такі зовсім нежирні котлети можна давати дитині не побоюючись за її здоров'я. Можна подавати з будь-яким гарніром, добре підійдуть картопля, макарони і свіжі овочі.
Комментарии (0)