Періжки

Інгредієнти
- Мука – 3,5ст
- Молоко – 1ст
- Дріжджі сухі – 14гр
- Маргарин – 200гр
- Цукор – 1ст. л
- Сіль – 1/2ч. л
Етапи приготування
- І так, відварене м'ясо, і картоплю пропускаємо через м'ясорубку.
- Додаємо обсмажену цибулю, солимо, перчимо, поливаємо зовсім трішкі бульйоном і добре перемішуємо начинку, якщо виходить сильно суха, додайте ще бульйону, тільки не переборщіть.
- Розтоплюємо в мисці маргарин і розбавляємо молоком.
- До масляно-молочної суміші додаємо сіль і цукор, добре перемішуємо.
- Висипаємо дріжджі, добре розмішуючи, щоб не було грудочок.
- І невеликими порціями вводимо борошно, замісити тісто.
Комментарии (0)