Періжки

3.8/5 оценка (4 голосов)
  • Час приготування: 30хв
  • Порцій: 6
  • Складність: Простоий
  • Друк:
Періжки

Інгредієнти

  • Мука – 3,5ст
  • Молоко – 1ст
  • Дріжджі сухі – 14гр
  • Маргарин – 200гр
  • Цукор – 1ст. л
  • Сіль – 1/2ч. л

Етапи приготування

  1. І так, відварене м'ясо, і картоплю пропускаємо через м'ясорубку.
  2. Додаємо обсмажену цибулю, солимо, перчимо, поливаємо зовсім трішкі бульйоном і добре перемішуємо начинку, якщо виходить сильно суха, додайте ще бульйону, тільки не переборщіть.
  3. Розтоплюємо в мисці маргарин і розбавляємо молоком.
  4. До масляно-молочної суміші додаємо сіль і цукор, добре перемішуємо.
  5. Висипаємо дріжджі, добре розмішуючи, щоб не було грудочок.
  6. І невеликими порціями вводимо борошно, замісити тісто.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)