Конвертики з м'ясом
Інгредієнти
- 3 склянки борошна
- 1л молока
- 3 яйця
- 3 ст.л. цукру
- 1 ч.л. солі
- 3 ст.л. олії
- 0,5 ч.л. соди, гашеної оцтом
- олія для смаження
- 0,5кг курячого філе
- 2-3 цибулини
- 3 ст.л. соєвого соусу
- сіль і перець за смаком
Етапи приготування
- Змішати яйця, сіль, цукор, 0,5 літра молока, борошно і збивати до утворення однорідної маси. Додати соду та перемішати shtykatyrka. Потім додати решту молока. Обжарити млинчики з одної сторони.
- Філе посолити, поперчити, змастити соєвим соусом і залишити на декілька годин.
- Обжарити на пательні спочатку куряче філе, потім цибулю. Філе пропустити через м'ясорубку, перемішати з цибулею.
- Викласти начинку на обжарену сторону млинця і згорнути конвертиком. Конвертики обжарити.
Комментарии (0)