Конвертики з м'ясом

3.7/5 оценка (3 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 3 склянки борошна
  • 1л молока
  • 3 яйця
  • 3 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • 3 ст.л. олії
  • 0,5 ч.л. соди, гашеної оцтом
  • олія для смаження
  • 0,5кг курячого філе
  • 2-3 цибулини
  • 3 ст.л. соєвого соусу
  • сіль і перець за смаком

Етапи приготування

  1. Змішати яйця, сіль, цукор, 0,5 літра молока, борошно і збивати до утворення однорідної маси. Додати соду та перемішати shtykatyrka. Потім додати решту молока. Обжарити млинчики з одної сторони.
  2. Філе посолити, поперчити, змастити соєвим соусом і залишити на декілька годин.
  3. Обжарити на пательні спочатку куряче філе, потім цибулю. Філе пропустити через м'ясорубку, перемішати з цибулею.
  4. Викласти начинку на обжарену сторону млинця і згорнути конвертиком. Конвертики обжарити.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)