Яйця, фаршировані грибами

1.0/5 оценка (1 голосов)
  • Друк:
Яйця, фаршировані грибами

Інгредієнти

  • 10 яєць
  • 200г печериць
  • 150г ріпчатої цибулі
  • 160г майонезу
  • 80г масла
  • 40г зелені петрушки
  • спеції - до смаку

Етапи приготування

  1. Гриби зварити.
  2. Цибулю і варені гриби дрібно нарізати та посмажити на маслі.
  3. Варені та обібрані яйця розрізати вздовж.
  4. Вибрати жовтки, подрібнити їх і змішати зі смаженою цибулею та підготовленими грибами.
  5. Заправити масу майонезом, нафарширувати нею половинки яєць. Зверху можна полити майонезом, прикрасити зеленню.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)