Баклажани "Вогник"

4.8/5 оценка (4 голосов)
  • Час приготування: 1год.
  • Складність: Трішки складний
  • Країна: Україна
  • Друк:
Баклажани гострі -

Інгредієнти

  • 6кг баклажан
  • 1 стакан почищеного часнику
  • 5-6 гірких перців
  • 250г оцту
  • 5-6 ст.л. цукру
  • 4 ст.л.солі

Етапи приготування

  1. Баклажани почистити і розрізати поздовж на 4 частини. Посипати їх сіллю і дати постояти 15 хвилин.
  2. Потім баклажани віджати і обжарити на олії зі всіх сторін.
  3. Маринад: часник і гострий перець змолоти. Додати оцет, сіль і цукор, перемішати.
  4. Викладати шарами: баклажани - маринад. Поставити під прес на 24 години. Потім поскладати в чисті банки і поставити в холодильник.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)