Вареники із вишнею
Інгредієнти
- 200мл води
- 2 яйця
- 4 склянки борошна
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ст.л. цукру
- Для начинки: 250г вишні
- цукор
Етапи приготування
- Із зазначених інгредієнтів замісити тісто. З'єднати яйця, сіль, цукор. Додати склянку теплої води, всипати борошно і замісити тісто. Добре вимісити його і залишити на 10-15 хвилин.
- Приготувати начинку: вилучити з вишень кісточки.
- Тісто нарізати на невеликі шматочки. Розкачати їх у кружальця 1-1,5 мм завтовшки.
- На кружальце покласти вишню, посипати цукром. Краї дуже добре защипнути. Вареники варити в киплячій підсоленій воді протягом 5-7 хвилин.
- Подавати до столу з медом.
Комментарии (0)