Крекерний торт

2.0/5 оценка (3 голосов)
  • Час приготування: 1,5 год
  • Порцій: 1
  • Складність: Дуже простий
  • Калорій: Багато
  • Друк:

Інгредієнти

  • 6 яєць
  • 1,5 скл. цукру
  • 1скл. маку втертого
  • 200г. кокосової стружки
  • 0,5л. молока
  • 2ст.л. крохмалю
  • 300г. масла
  • 250г. крекеру чорного
  • 250г. крекеру білого
  • Банани і ківі

Етапи приготування

  1. Корж: Збиваємо 1 скл. цукру та 6 білків до густої піни і додаємо мак і кокосову стружку. Печемо на пергаменті 30-35 хвилин при температурі (200С).
  2. Маса: Збиваємо 6 жовтків з 0,5 скл. цукру, додаємо молоко і крохмаль і варимо весь час помішуючи. Коли вистигне збиваємо з маслом.
  3. Паляницю намащуємо кремом, викладаємо шарами фрукти крекер, і так дальше в такій послідовності чергуючи чорний та білий крекер
  4. Зверху заливаємо шоколадом і прикрашаємо на свій смак.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)