Крекерний торт
Інгредієнти
- 6 яєць
- 1,5 скл. цукру
- 1скл. маку втертого
- 200г. кокосової стружки
- 0,5л. молока
- 2ст.л. крохмалю
- 300г. масла
- 250г. крекеру чорного
- 250г. крекеру білого
- Банани і ківі
Етапи приготування
- Корж: Збиваємо 1 скл. цукру та 6 білків до густої піни і додаємо мак і кокосову стружку. Печемо на пергаменті 30-35 хвилин при температурі (200С).
- Маса: Збиваємо 6 жовтків з 0,5 скл. цукру, додаємо молоко і крохмаль і варимо весь час помішуючи. Коли вистигне збиваємо з маслом.
- Паляницю намащуємо кремом, викладаємо шарами фрукти крекер, і так дальше в такій послідовності чергуючи чорний та білий крекер
- Зверху заливаємо шоколадом і прикрашаємо на свій смак.
Комментарии (0)