Сир протерти через сито. Додати збиті з цукром яйця, дрібку солі, ванільний цукор, соду, масло, борошно. Замісити круте тісто.
Тісто розділити на 10 частин. Кожну розкачати в пласт, вирізати корж круглої форми.
Пекти коржі на сухому протвині в нагрітій до 180 градусів духовці до готовності.
Зрем: змішати молоко, збиті з цукром яйця, борошно, крохмаль, масло. Довести до кипіння, варити, мішаючи, на малому вогні поки не загусне.
Крем трішки охолодити. Рівномірно змастити коржі, викласти їх один на одного.
Верх торта прикрасити посипкою з обрізків коржів. Поставити торт в прохолодне місце на ніч, щоб він пропитався.
Комментарии (0)