Торт "Гірка з вишнями"
Інгредієнти
- 3 ст.л. меду
- 200г цукру
- 125г маргарину
- 1 ч.л. соди
- 1 ч.л. цедри лимону
- 3 яйця
- 4 склянки борошна
- 300-500г вишень
- 1л сметани
- 250г цукру
Етапи приготування
- Мед, цукор і маргарин з'єднати, розтопити, трішки остудити, додати соду, лимонну цедру, яйця, борошно. Замісити туге тісто. Розділити його на 15 частин, розкачати.
- На тісто акуратно викласти вишні в 2 ряди, згорнути трубочками. Викласти на застелений пергаментом противень. Пекти 25 хвилин при 200 градусах.
- Крем: сметану перетерти з цукром.
- Трубочки викласти у вигляді гірки ( в нижньому шарі має бути 5 трубочок). Кожен шар змастити кремом.
Комментарии (0)