Тісто: Відділити білки від жовтків. Білки збити з цукровою пудрою.
Жовтки, борошно, какао і гашену оцтом соду легенько вимішати. В тісто акуратно додати збиті білки і ще раз перемішати.
Тісто виложити в тортівницю і пекти до готовності. Коли корж охолоне гострим ножем зрізати верхню частину. Акуратно вищипати мякоть, залишивши низ і боки.
Крем: варену згущонку збити з маслом на пухку масу.
Начинка: з вишень злити сік і покропити їх горілкою.
Половину крему змішати з м'якушкою і частиною вишень. Цю масу викласти на корж, поверх неї шар крему, тоді шар вишень, знову крем і корж. Торт полити шоколадною глазур'ю і прикрасити вишнями.
Комментарии (0)