Празький торт

3.4/5 оценка (8 голосов)
  • Час приготування: 1год.
  • Складність: Середня
  • Країна: Україна
  • Друк:
Празький торт

Інгредієнти

  • 2 склянка цукру
  • 6 ст.л. какао
  • 3 яйця
  • 0,5 банки згущеного молока
  • 1 ч.л. соди
  • 1 склянка сметани
  • 1,5 склянки борошна
  • 150г масла
  • 1 склянка молока

Етапи приготування

  1. 1 склянку цукру і 3 ложки какао перемішати.
  2. Додати 2 яйця, згущонку, сметану, борошно і соду гашену оцтом. Замісити тісто. Має вийти 3 коржі.
  3. Маса: 1 яйце збити з молоком, додати 2 столові ложки борошна, перемішати. Варити цю суміш на малому вогні поки не закипить, постійно помішуючи.
  4. В теплу масу додати 1 склянку цукру, а в холодну масло і 3 ложки какао.
  5. Перекласти коржі масою. Зверху полити шоколадною глазур'ю. Поставити на деякий час в холодильник.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)