Торт "Чародійка"

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 5 яйця
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 2 склянки цукру
  • 1,5 склянки борошна
  • дрібка ваніліну
  • 1,5 склянки молока
  • 100г масла
  • 2 ст.л. какао

Етапи приготування

  1. Тісто: 4 яйця збити з 1 склянкою цукру. Добавити ванілін, 1 склянку борошна і добре перемішати.
  2. Дно форми застелити пекарським папером, виложити тісто і випікати при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин. Потім корж розрізати на 2 частини.
  3. Крем: 1 склянку молока перемішати з 2,5 ст.л. борошна, 1 яйцем, 0,5 склянки цукру.
  4. Цю суміш поставити варитись до загустіння на маленький вогонь, постійно помішуючи.
  5. В гарячий крем додати 50г масла і добре збити. Коли крем охолоне перекласти ним коржі.
  6. Помадка: 7 ст.л. цукру змішати з какао, добавити 3 ст. л. молока і 50г масла, поставити варитись на маленький вогонь, постійно помішувати. Коли суміш трішки охолоне полити нею торт.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)