Тісто: 4 яйця збити з 1 склянкою цукру. Добавити ванілін, 1 склянку борошна і добре перемішати.
Дно форми застелити пекарським папером, виложити тісто і випікати при температурі 180 градусів приблизно 25 хвилин. Потім корж розрізати на 2 частини.
Крем: 1 склянку молока перемішати з 2,5 ст.л. борошна, 1 яйцем, 0,5 склянки цукру.
Цю суміш поставити варитись до загустіння на маленький вогонь, постійно помішуючи.
В гарячий крем додати 50г масла і добре збити. Коли крем охолоне перекласти ним коржі.
Помадка: 7 ст.л. цукру змішати з какао, добавити 3 ст. л. молока і 50г масла, поставити варитись на маленький вогонь, постійно помішувати. Коли суміш трішки охолоне полити нею торт.
Комментарии (0)