Сирник

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1 пачка маргарини
  • 2 ст.л. какао
  • 3 склянки борошна
  • 9 яєць
  • 2 склянки цукру
  • 0,5 ч.л. соди гашеної оцтом
  • 2 ст.л. манки
  • 0,5 ст.л. крохмалю
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • 1кг сиру

Етапи приготування

  1. Маргарин розтопити і охолодити.
  2. 1 яйце збити з 1 склянкою цукру. додати маргарин, борошно, какао і соду та замісити тісто.
  3. Готове тісто розділити на дві частини і поставити на ніч в холодильник.
  4. Сир змолоти на м'ясорубці.Відділити білки від жовтків. Білки збити з цукром, додати жовтки та ще раз перемішати.
  5. Яєчну суміш вилити до сиру та ретельно перемішати. Додати манку, крохмаль і лимонний сік та ще раз перемішати.
  6. Форму змастити маслом. На дно форми потерти на грубій терці частину охолодженого тіста. Потім вилити сирну масу, а зверху потерти другу частину тіста. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці до готовності.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)