Просіяти борошно з розпушувачем, додати натертий маргарин. Ввести жовтки, розтерті з цукром, і посікти ножем. Дужже швидко руками замісити тісто. Розділити його на дві частини й одну поставити в морозильну камеру.
Начинка: сир двічі пропустити через м'ясорубку. Розтерти масло, сир, жовток і цукор. Після чого все ложкою вимішати з крохмалем і манкою.
У застелену змащеним папером форму покласти розкачану частину тіста, на нього - сирну масу, зверху - нарізані ананаси або персики. Збити білки з цукром на густу піну і рівномірно розподілити її поверх фруктів.
На середній тертці натерти заморожену порцію тіста й посипати ним білкову масу. Випікати сирник у розігрітій духовці на помірному вогні протягом 45 хв.
Комментарии (0)