Сирник "Добрий"

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Час приготування: 2 год
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • Тісто: 3 склянки борошна
  • 250г маргарину
  • 5 жовтків
  • 2,5 ст.л. цукру
  • 2 ч.л. розпушувача
  • Начинка: 0,5 кг сиру
  • 1 жовток
  • 1/2 склянки цукру
  • 125г масла
  • по 1 ст.л. крохмалю і манної крупи
  • 1 банка консервованих персиківм або ананасів
  • 5 білків
  • 1 склянка цукру

Етапи приготування

  1. Просіяти борошно з розпушувачем, додати натертий маргарин. Ввести жовтки, розтерті з цукром, і посікти ножем. Дужже швидко руками замісити тісто. Розділити його на дві частини й одну поставити в морозильну камеру.
  2. Начинка: сир двічі пропустити через м'ясорубку. Розтерти масло, сир, жовток і цукор. Після чого все ложкою вимішати з крохмалем і манкою.
  3. У застелену змащеним папером форму покласти розкачану частину тіста, на нього - сирну масу, зверху - нарізані ананаси або персики. Збити білки з цукром на густу піну і рівномірно розподілити її поверх фруктів.
  4. На середній тертці натерти заморожену порцію тіста й посипати ним білкову масу. Випікати сирник у розігрітій духовці на помірному вогні протягом 45 хв.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)