Салат "Дністер"

2.2/5 оценка (5 голосов)
  • Складність: Простоий
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1 невеликий качан пекінської капусти
  • 200г сервілату
  • 150г консервованого зеленого горошку
  • 1 цибулина
  • 100г майонезу
  • сіль, перець

Етапи приготування

  1. Пекінську капусту порізати соломкою.
  2. Ковбасу порізати тоненькими полосками.
  3. Цибулю почистити, помити, нарізати напів кільцями.
  4. Горошок відцідити.
  5. З'єднати капусту, ковбасу і цибулю, додати зелений горошок, посолити, поперчити до смаку.
  6. Салат заправити майонезом, ретельно перемішати. Залишити на 30 хвилин, щоб він настоявся.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)