Ковбаса по-домашньому

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Час приготування: 2 год
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 0,8кг свинини
  • 200г сала
  • голівка часнику
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • лавровий лист
  • кишки

Етапи приготування

  1. М'ясо і сало пропустити через м'ясорубку зі самою великою насадкою, додати вичавлений часник, сіль, спеції. Ретельно перемішати.
  2. Готовим фаршем при допомозі м'ясорубки і спеціальної насадки - трубки наповнити попередньо підготовлені кишки, кінці зав'язати ниткою, звернути по колу, в декількох місцях проколоти (голкою або зубочисткою), щоб не тріснула. Викласти на форму.
  3. Готувати в духовці розігрітій до 180-200 градусів, приблизно 50 хвилин (до золотистого кольору). Час від часу поливати ковбасу соком, який утворився під час випікання.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)