Гусак в майонезі

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • тушка гусака (4-4,5 кг)
  • 200г майонезу
  • голівка часнику
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • спеції

Етапи приготування

  1. Змішати сіль, перець, спеції до смаку. Натерти приготовленою сумішшю гусака.
  2. Часник почистити, подрібнити і змішати з майонезом. Цією сумішшю натерти гусака зверху і з середини. Загорнути у фольгу і залишити маринуватись мінімум на 2-2,5 години (краще на ніч).
  3. Птицю покласти в гусятницю грудинкою до низу. Запікати в попередньо розігрітій до 180-190 градусів духовці протягом 2 годин. Після цього перевернути і готувати ще 2-2,5 години. За 7-10 хвилин до готовності фольгу розрізати, щоб шкірка підрум'янилась.
  4. М'ясо виходить м'яким і ніжним. Також гусака можна нафарширувати яблуками, тоді він буде ще соковитішим.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)