Віденський пиріг

4.3/5 оценка (3 голосов)
  • Друк:
Віденський пиріг

Інгредієнти

  • 180г масла
  • 4 яйця
  • 140г цукру
  • 200г борошна
  • дрібка солі
  • 1 ч.л. розпушувача
  • ванільний цукор
  • мигдалеві пластівці
  • 400г виень без кісточок

Етапи приготування

  1. Масло розтираємо з цукром, додаємо по одному яйця і добре розтираємо ложкою або міксером.
  2. Додаємо половину порції просіяного борошна, розпушувач, ванільний цукор і сіль. Добре розмішуємо.
  3. Додаємо другу половину просіяного борошна і знову добре розмішуємо.
  4. Роз'ємну форму встеляємо пергаментним папером, змащуємо маслом, посипаємо пластівцями (можна і без них), виливаємо тісто.
  5. Зверху викладаємо густим шаром вишні, і посипаємо мигдалевими пластівцями.
  6. Випікати 30 хвилин при температурі 180 градусів. Коли пиріг охолоне посипати його цукровою пудрою.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)