Жовтки відділити від білків. Маргарин збити з цукром, поступово додаючи по 1 жовтку, до пухкої маси. Всю масу викласти у посудину, у якій будете місити тісто.
Борошно, вимішане з порошком до печива, додавати поступово. Замісити тісто, щоби було таке, як на вареники. Поділити тісто на 2 частини. Одну вистелити на бритванку, змащену маргарином і посипану мукою, а другу частину покласти в морозильну камеру.
Тим часом почистити яблука і нарізати часточками, викласти на тісто, трішки посипати цукром та корицею.
Збити білки на тугу піну і помастити рівномірно нею яблука.
Взяти другу половину тіста та на грубій тертці потерти зверху на яблука із білками.
Пекти в гарячій духовці при температурі 180 - 200 градусів 40 - 45 хв.
Комментарии (0)