Шарлотка з яблук

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Друк:

Інгредієнти

  • 2 кг яблук
  • 6 яєць
  • 1 пачка вершкового маргарину
  • 1 склянка цукру
  • 1 пачка порошку до печива
  • кориця
  • борошна- скільки забере
  • цукрова пудра

Етапи приготування

  1. Жовтки відділити від білків. Маргарин збити з цукром, поступово додаючи по 1 жовтку, до пухкої маси. Всю масу викласти у посудину, у якій будете місити тісто.
  2. Борошно, вимішане з порошком до печива, додавати поступово. Замісити тісто, щоби було таке, як на вареники. Поділити тісто на 2 частини. Одну вистелити на бритванку, змащену маргарином і посипану мукою, а другу частину покласти в морозильну камеру.
  3. Тим часом почистити яблука і нарізати часточками, викласти на тісто, трішки посипати цукром та корицею.
  4. Збити білки на тугу піну і помастити рівномірно нею яблука.
  5. Взяти другу половину тіста та на грубій тертці потерти зверху на яблука із білками.
  6. Пекти в гарячій духовці при температурі 180 - 200 градусів 40 - 45 хв.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)