Пиріг з консервованими абрикосами

Інгредієнти
- 1 банка консервованих абрикосів
- 200г масла
- 4 яєць
- 1,5 склянки цукру
- 1 склянка абрикосового сиропу
- 2 ч.л. розпушувача
- 1-2 ч.л. ванільного цукру
- 3 склянки борошна
Етапи приготування
- Борошно з"єднати з розпушувачем і просіяти.
- Масло розтопити і трохи охолодити.
- Яйця збити з цукром і ванільним цукром.
- Добавити до яєць масло і добре перемішати. Влити сироп і знову перемішати.
- Поступово всипаючи борошно замісити однорідне тісто (як на блінчики).
- Вилити тісто у змащену форму, зверху викласти абрикоси. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Комментарии (0)