Пиріг з консервованими абрикосами

5.0/5 оценка (1 голосов)
  • Час приготування: 50 хв
  • Складність: Середня
  • Друк:
Пиріг з консервованими абрикосами

Інгредієнти

  • 1 банка консервованих абрикосів
  • 200г масла
  • 4 яєць
  • 1,5 склянки цукру
  • 1 склянка абрикосового сиропу
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 1-2 ч.л. ванільного цукру
  • 3 склянки борошна

Етапи приготування

  1. Борошно з"єднати з розпушувачем і просіяти.
  2. Масло розтопити і трохи охолодити.
  3. Яйця збити з цукром і ванільним цукром.
  4. Добавити до яєць масло і добре перемішати. Влити сироп і знову перемішати.
  5. Поступово всипаючи борошно замісити однорідне тісто (як на блінчики).
  6. Вилити тісто у змащену форму, зверху викласти абрикоси. Пекти при температурі 180 градусів 30 хвилин.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)