Тушковані гомілки

Інгредієнти
- 1 кг курячих гомілок
- 2 цибулини
- 1 велика морквина
- 1 ст.л. борошна
- 2 ст.л. сметани
- сіль, лавровий листок, чорний перець горошком
Етапи приготування
- Гомілки натерти тсіллю і перцем та залишити на годину, щоб промаринувались.
- Опісля викласти їх у гусятницю, додати порізану кубиками цибулю і терту моркву.
- Долити трішки води, накрити кришкою і поставити в розігріту духовку.
- Зробити соус зі сметани, борошна і води, все гарно перемішати, щоб не було грудочок.
- Через 30 хвилин залити гомілки соусом, додати лавровий листок, чорний перець горошком, сіль і тушкувати до готовності.
Комментарии (0)