Тушковані гомілки

2.3/5 оценка (6 голосов)
  • Друк:
Тушковані гомілки

Інгредієнти

  • 1 кг курячих гомілок
  • 2 цибулини
  • 1 велика морквина
  • 1 ст.л. борошна
  • 2 ст.л. сметани
  • сіль, лавровий листок, чорний перець горошком

Етапи приготування

  1. Гомілки натерти тсіллю і перцем та залишити на годину, щоб промаринувались.
  2. Опісля викласти їх у гусятницю, додати порізану кубиками цибулю і терту моркву.
  3. Долити трішки води, накрити кришкою і поставити в розігріту духовку.
  4. Зробити соус зі сметани, борошна і води, все гарно перемішати, щоб не було грудочок.
  5. Через 30 хвилин залити гомілки соусом, додати лавровий листок, чорний перець горошком, сіль і тушкувати до готовності.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)