Качка "Запашна"

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • качка
  • апельсин
  • 100-150г чорносливу
  • спеції для м'яса
  • сіль, перець-горошок
  • майонез

Етапи приготування

  1. Качку почистити, вимити і натерти сіллю з середини.
  2. В гусятницю налити води до половини і поставити на вогонь. Коли вода почне закипати, покласти туди качку.
  3. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити протягом 1 години під кришкою.
  4. Потім акуратно перевернути качку, заправити спеціями, посолити і варити ще 20 хвилин. Всипати перець-горошок і через 5 хвилин виключити.
  5. Витягнути качку з бульйону. Охолодити і нафарширувати подрібненими апельсином і чорносливом. Зверху змастити майонезом. Запікати в попередньо розігрітій духовці протягом 30-40 хвилин.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)