Фарширована сушка

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Час приготування: 1 година
  • Складність: Простоий
  • Друк:
Фарширована сушка рецепт з фото

Інгредієнти

  • 0,5л молока
  • 1 упаковка сушки
  • 1 куряче філе
  • 4 яйця
  • борошно
  • сіль, перець, олія

Етапи приготування

  1. молоко довести до кипіння, замочити в ньому сушку, залишити на 5-10 хв, щоб вона трішки набрякла.
  2. Куряче філе пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити, додати 2 жовтки, ретельно перемішати.
  3. Решту яєць і білки збити з дрібкою солі.
  4. Сушку нафарширувати фаршем, обкачати в борошні, мокнути в яйце і обжарити на олії з двох сторін.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)