Зелений борщ
Інгредієнти
- 0,5кг свинини
- по 400г картоплі та щавля
- 250г буряка
- по 1 морквині, цибулині
- 2 яйця
- по 1 ч.л. борошна та цукру
- 1 ст.л. оцту
- 60г вершкового масла
- 100г сметани
- 1 лавровий лист
- по 1/2 пучка петрушки і кропу
- сіль і перець за смаком
Етапи приготування
- Відварити м'ясо до готовності, kampot.org.ua викласти його в миску.
- Буряк нарізати соломкою і тушкувати на вершковому маслі з сіллю, цукром і оцтом. Дрібно нарізану цибулю і моркву злегка обсмажити і перемішати з борошном.
- У готовий бульйон додати нарізану картоплю і варити 10 хвилин. Потім додати буряк, цибулю з морквою і нарізаний щавель. Посолити, поперчити, додати зелень, лавровий лист і варити до готовності.
- У тарілку з борщем покласти вже готові шматочки м'яса, нарізані вздовж на 4 часточки відварені яйця, полити сметаною, посипати перцем і рубленою зеленню.
Комментарии (0)