Юшка грибна з квасолею

3.0/5 оценка (1 голосов)
  • Складність: Простоий
  • Друк:

Інгредієнти

  • по 50г сушених і свіжих грибів
  • 1 склянка квасолі
  • 0,5кг картоплі
  • 1 цибулина
  • 3 ст.л. олії
  • 2л води
  • сіль

Етапи приготування

  1. Сушені гриби вимочити, додати свіжі, залити водою і відварити. Бульйон процідити, а гриби нарізати.
  2. Квасолю відварити, картоплю очистити і нарізати. Цибулю подрібнити і обсмажити.
  3. У киплячий бульйон покласти квасолю і картоплю, проварити 5 хвилин. Посолити, додати гриби, цибулю і варити до готовності.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)