Суп з квасолею і кабачками

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Простоий
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1 корінь селери
  • 2 кабачки
  • 2 зубчики часнику
  • 300г червоної квасолі
  • оливкова олія
  • петрушка
  • сіль, перець

Етапи приготування

  1. Відварити квасолю, попередньо замочену на ніч.
  2. У каструлю налити оливкової олії й додати нарізану кубиками селеру, трохи потушкувати. Згодом покласти до каструлі нарізані кубиками кабачки і ще тушкувати. Додати дрібно нарізаний часник та відварену квасолю.
  3. Залити овочі тією водою, у якій варилася квасоля. Якщо суп виходить загустий, треба долити води. Посолити і поперчити за смаком, посипати петрушкою.
машинна-штукатурка

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)