Пісний борщ із грибами та квашеною капустою
Інгредієнти
- 1 великий буряк kazku
- 150г квашеної капусти
- 30г білих сушених грибів
- 1 цибулина
- 1 невелика морква
- 1 ст.л. борошна
- 3 ст.л. олії
- 2 ст.л. томатної пасти
- перець горошком, лавровий лист, сіль, зелень петрушки за смаком
Етапи приготування
- Добре промиті сушені гриби відварити до м'якості.
- Нашаткувати соломкою моркву, цибулю, буряк, додати квашену капусту та викласти на розігріту сковорідку, наприкінці пасерування додати борошно.
- Готові овочі залити грибним бульйоном, додати томатну пасту, перець горошком і лавровий лист.
- Гриби нарізати, обсмажити в олії, покласти в борщ і варити все разом 30 хвилин. Перед подачею в кожну тарілку додати невелику кількість зелені петрушки.
Комментарии (0)