Пісний борщ із грибами та квашеною капустою

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1 великий буряк kazku
  • 150г квашеної капусти
  • 30г білих сушених грибів
  • 1 цибулина
  • 1 невелика морква
  • 1 ст.л. борошна
  • 3 ст.л. олії
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • перець горошком, лавровий лист, сіль, зелень петрушки за смаком

Етапи приготування

  1. Добре промиті сушені гриби відварити до м'якості.
  2. Нашаткувати соломкою моркву, цибулю, буряк, додати квашену капусту та викласти на розігріту сковорідку, наприкінці пасерування додати борошно.
  3. Готові овочі залити грибним бульйоном, додати томатну пасту, перець горошком і лавровий лист.
  4. Гриби нарізати, обсмажити в олії, покласти в борщ і варити все разом 30 хвилин. Перед подачею в кожну тарілку додати невелику кількість зелені петрушки.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)