Пісочно-горіхове печиво

5.0/5 оценка (1 голосов)
  • Час приготування: 45 хв
  • Складність: Простоий
  • Друк:

Інгредієнти

  • 140г горіхів
  • 300г масла
  • 350г борошна
  • 60г цукру
  • 50г цукрової пудри
  • дрібка солі

Етапи приготування

  1. Масло збити з цукром. Додати дрібно нарізані горіхи, сіль, просіяне борошно. Все добре вимішати до однорідної маси.
  2. За допомогою чайної ложки набирати по трішки тіста і формувати маленькі колобки (діаметром 2-3 сантиметри) і приплюскувати їх, щоб вийшли палянички.
  3. Деко покрити пекарським папером і випікати печиво 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)