Нарізне печиво із джемом та мигдалем

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 120г вершкового масла
  • 0,5 ч.л. кориці
  • по 0,25 ч.л. солі і розпушувача
  • 100г коричневого цукру
  • 220г борошна
  • 50г звичайного цукру
  • 120г мигдалю
  • 200г джему або варення на смак
  • 1 яєчний жовток

Етапи приготування

  1. Масло збити з двома видами цукру до пишної маси. Додати жовток і знову збити.
  2. Борошно змішати з корицею, сіллю і розпушувачем, з'єднати з масляною сумішшю, замісити тісто.
  3. Порубати мигдаль, вмісити його в тісто. Розділити тісто навпіл. Одну половину розкачати й укласти на дно форми, застеленої пергаментом, зверху покласти варення або джем. Другу половину тіста розкришити на варення і поставити форму в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 25-30 хвилин.
  4. Витягти корж із форми, остудити, нарізати квадратами і подати до столу.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)