Горіхове печиво

5.0/5 оценка (1 голосов)
  • Час приготування: 1 година
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 250г маргарину
  • 250г цукру
  • 1 пачка ванільного цукру
  • 1 яйце
  • 375г борошна
  • дрібка соди
  • 125г подрібнених горіхів

Етапи приготування

  1. Маргарин розтерти з цукром і ванільним цукром. Змішувати поки цукор не розчиниться.
  2. Потім додати яйце, борошно, дрібку соди і горіхи, перемішати.
  3. Тісто має вийти не дуже м'яке, але таке, щоб його можна було видавити кулінарним мішком.
  4. Тістечка викладати на великій відстані один від одного. В середину можна покласти половину горішка.
  5. Випікати 15 хвилин при температурі 170 градусів. Коли печиво охолоне полити його шоколадом.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)