Апельсинове печиво

3.0/5 оценка (2 голосов)
  • Складність: Простоий
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1,5 склянки борошна
  • 0,5 склянки цукру
  • 180г вершкового масла
  • 1 яйце
  • сік і цедра одного апельсина
  • 0,5 склянки горіхів (фундук або мигдаль)
  • дрібка солі
  • розпушувач для тіста
  • олія

Етапи приготування

  1. Масло збити з цукром, додати яйце, подрібнену цедру, сік, потім поступово всипати борошно з розпушувачем і сіллю. Готове тісто покласти на 1 годину в холодильник.
  2. Потім вийняти, розкачати в пласт товщиною пів сантиметра, формочкою вирізати печиво, викласти на деко змащене олією.
  3. Зверху прикрасити печиво подрібненими горіхами. Пекти 15 хвилин, печиво має стати золотистого кольору.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)