Апельсинове печиво
Інгредієнти
- 1,5 склянки борошна
- 0,5 склянки цукру
- 180г вершкового масла
- 1 яйце
- сік і цедра одного апельсина
- 0,5 склянки горіхів (фундук або мигдаль)
- дрібка солі
- розпушувач для тіста
- олія
Етапи приготування
- Масло збити з цукром, додати яйце, подрібнену цедру, сік, потім поступово всипати борошно з розпушувачем і сіллю. Готове тісто покласти на 1 годину в холодильник.
- Потім вийняти, розкачати в пласт товщиною пів сантиметра, формочкою вирізати печиво, викласти на деко змащене олією.
- Зверху прикрасити печиво подрібненими горіхами. Пекти 15 хвилин, печиво має стати золотистого кольору.
Комментарии (0)