Паска з цукровою помадкою

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Час приготування: 3 години
  • Порцій: 12
  • Складність: Трішки складний
  • Друк:

Інгредієнти

  • 2кг борошна
  • 10 яєць
  • 200г вершкового масла
  • 1/2 склянки дріжджів
  • 1 ч.л. кориці
  • 1,5-2 склянки цукру
  • 1,5 склянки ізюму
  • 4 склянки молока
  • дрібка солі
  • апельсинові цукати
  • олія
  • для помадки: 0,5 склянки цукру
  • дрібка лимонної кислоти
  • 1 склянка води

Етапи приготування

  1. Дріжджі розвести в молоці, всипати половину борошна і поставити опару в тепле місце на 30-40 хвилин.
  2. Приготувати помадку. Цукор розчинити в 1 склянці води, добавити лимонну кислоту. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку. Варити на середньому вогні під кришкою, поки сироп не стане тягнутись. Потім варити ще 5 хвилин. Сироп остудити, збити міксером до загустіння, дати настоятись декілька годин.
  3. Жовтки відділити від білків. М'яке масло, жовтки і цукор перетерти до білого кольору. Добавити до опари. Додати решту борошна, корицю, сіль і замісити тісто. Вимішувати, поки тісто не стане відставати від посуди. Додати збиті білки, промитий ізюм, нарізані шматочками цукати, вимішати, поставити підходити.
  4. Вимішати тісто, розкласти його по змащених олією формах та дати підійти. Випікати протягом 50-60 хвилин при 180 градусах. Готовим паскам дати трішки остигнути в формах. Потім їх витягнути.
  5. Холодні паски змастити цукровою помадкою.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)