Паска "Святкова"

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Трішки складний
  • Друк:

Інгредієнти

  • 0,5л молока
  • 1кг борошна
  • 300г цукру
  • 250г вершкового масла
  • 100г ізюму
  • 5 яєць
  • 0,5 ч.л. солі
  • 50г дріжджів
  • 2 ст.л. олії
  • ванілін на кінчику ножа

Етапи приготування

  1. З теплого молока, дріжджів і половини борошна приготувати опару. Поставити в тепле місце на 3-4 години.
  2. В опару добавити розтоплене вершкове масло, сіль, ванілін, розтерті з цукром жовтки, олію, збиті білки. Вимішувати, поступово добавляючи решту борошна, доки не почне відставати від рук і посуди. Поставити в тепле місце на 1 годину. Перемішати та залишити ще на 1 годину.
  3. Перемішати, добавити замочений та обсипаний борошном ізюм. форми змастити олією, розкласти тісто, заповнюючи їх на 1/3 висоти. Залишити підійти.
  4. Пекти 90 хвилин в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці. Дати паскам остигнути, прикрасити на свій смак.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)