Запечена брюсельська капуста

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Час приготування: 35 хв
  • Складність: Простоий
  • Друк:
рецепт запеченої брюсельської капусти

Інгредієнти

  • 500г брюсельської капусти
  • 100г твердого сиру
  • 200г сметани
  • 3-4 ст.л. сухарів

Етапи приготування

  1. Капусту відварити в підсоленій воді 10 хв.
  2. Воду злити, капусту викласти одним шаром у форму.
  3. Сир потерти і змішати зі сметаною. Масу викласти зверху на капусту і розрівняти. Присипати сухарями.
  4. Пекти при температурі 220 градусів 10-15 хв.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)