Картопляники з грибами
Інгредієнти
- 2 кг картоплі
- 1 ч.л. грибної приправи
- 3-6 ст.л. борошна
- сіль за смаком
- олія для смаження
- для начинки: 300г любих грибів
- 2 цибулини
Етапи приготування
- Начинка: цибулю почистити і помити. Гриби та цибулю нарізати дрібними кубиками. Потім все обсмажити на олії до готовності, посолити.
- Картоплю вимити. Відварити в кожурі до готовності, трохи остудити, очистити.
- Теплу картоплю пропустити через м'ясорубку, додати грибну приправу і борошно, замісити круте тісто, щоб воно не липло до рук.
- Із тіста зробити зрази з начинкою.
- Потім обсмажити їх на розігрітій олії до утворення золотистої скоринки.
Комментарии (0)