Картопляний пиріг з грибами

Інгредієнти
- 1кг картоплі
- 2 ст.л. сметани
- 1 ст.л. масла
- 0,5кг свинини
- 0,3кг любих грибів
- 1 цибулина
- олія для смаження
- сіль, перець
Етапи приготування
- Картоплю почистити, вимити, порізати шматочками.
- Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності, воду злити.
- Додати масло, сметану, розім'яти на пюре.
- Цибулю почистити, вимити. Гриби порізати пластинками, цибулю - кубиками, м'ясо - невеликими шматочками.
- На сковорідці з розігрітою олією підсмажити гриби, цибулю та м'ясо.
- У форму для запікання викласти картопляне пюре, зверху - обсмажену начинку, посолити, поперчити. Запікати 30 хв. в розігрітій до 200 градусів духовці.
Комментарии (0)