Картопля "Від бабусі"

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Простоий
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1 кг картоплі
  • 0,5 кг свинячої вирізки
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • 1 склянка томатного соку
  • 2 зубчики часнику
  • петрушка, сіль, перець

Етапи приготування

  1. М'ясо порізати, потушкувати на сковорідці 15 хвилин.
  2. Картоплю почистити, порізати на кубики, моркву - на кружальця, а цибулю - на дрібні кубики.
  3. Овочі додаємо до м'яса, заливаємо томатним соком, тушкуємо 40-50 хвилин.
  4. Часник, петрушку дрібно січемо, додаємо до страви. Солимо, перчимо до смаку.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)