Фаршировані кабачки
Інгредієнти
- 1кг невеликих кабачків
- 400г кисломолочного сиру
- 7 штук моркви
- 1 склянка рису
- 3 яйця
- 100г масла
- 400мл сметани
- 1 ст.л. тертого твердого сиру
- сіль зелень
- 2 ст.л. олії
Етапи приготування
- Кабачки вимити, обсушити, почистити і порізати на шматочки висотою 4-5 см.
- Відварити кабачки в підсоленій воді до напів готовності.
- Рис зварити до напів готовності. Кисломолочний сир перетерти через сито. Моркву потушити на олії. Все змішати і заправити сирими яйцями.
- Кабачки нафарширувати масою, викласти на змащене олією деко, залити сметаною, посипати тертим сиром і запікати 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Комментарии (0)