Фаршировані кабачки

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Час приготування: 1 год 40 хв
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1кг невеликих кабачків
  • 400г кисломолочного сиру
  • 7 штук моркви
  • 1 склянка рису
  • 3 яйця
  • 100г масла
  • 400мл сметани
  • 1 ст.л. тертого твердого сиру
  • сіль зелень
  • 2 ст.л. олії

Етапи приготування

  1. Кабачки вимити, обсушити, почистити і порізати на шматочки висотою 4-5 см.
  2. Відварити кабачки в підсоленій воді до напів готовності.
  3. Рис зварити до напів готовності. Кисломолочний сир перетерти через сито. Моркву потушити на олії. Все змішати і заправити сирими яйцями.
  4. Кабачки нафарширувати масою, викласти на змащене олією деко, залити сметаною, посипати тертим сиром і запікати 15 хвилин при температурі 180 градусів.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)