Фаршировані кабачки
Інгредієнти
- 4 невеликих молодих кабачка
- 300г сиру
- 200г сметани
- зелень кропу і петрушки за смаком
- 3 яйця
- рослинна олія
- 2 ст.л. розтопленого вершкового масла
- 100г тертого твердого сиру
- сіль та перець за смаком
Етапи приготування
- Кабачки вимити, обсушити, розрізати на 2 половинки, ложкою видалити насіння. Трохи обсмажити з обох сторін.
- У блендері збити сир, сметану, зелень. Додати збиті в піну яйця, посолити, поперчити, добре перемішати.
- Наповнити сиром половинки кабачків і викласти на змащене олією деко. Зверху посипати тертим сиром. Полити розтопленим вершковим маслом. Запікати при температурі 200 градусів 30 хвилин.
- На стіл подавати в теплому або холодному вигляді зі сметаною.
Комментарии (0)