Фаршировані кабачки

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Простоий
  • Друк:

Інгредієнти

  • 4 невеликих молодих кабачка
  • 300г сиру
  • 200г сметани
  • зелень кропу і петрушки за смаком
  • 3 яйця
  • рослинна олія
  • 2 ст.л. розтопленого вершкового масла
  • 100г тертого твердого сиру
  • сіль та перець за смаком

Етапи приготування

  1. Кабачки вимити, обсушити, розрізати на 2 половинки, ложкою видалити насіння. Трохи обсмажити з обох сторін.
  2. У блендері збити сир, сметану, зелень. Додати збиті в піну яйця, посолити, поперчити, добре перемішати.
  3. Наповнити сиром половинки кабачків і викласти на змащене олією деко. Зверху посипати тертим сиром. Полити розтопленим вершковим маслом. Запікати при температурі 200 градусів 30 хвилин.
  4. На стіл подавати в теплому або холодному вигляді зі сметаною.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)