Фаршировані гриби

3.0/5 оценка (2 голосов)
  • Друк:

Інгредієнти

  • 10 великих шампіньйонів
  • 250г курячого філе
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 200г сметани
  • 50г сиру
  • сіль, перець, зелень
  • олія

Етапи приготування

  1. Гриби миємо, видаляємо ніжки, а шапочки чистимо.
  2. Форму змащуємо маслом і викладаємо гриби.
  3. Мясо, цибулю, часник і грибні ніжки дрібно порізати. Все це тушкувати 5 хвилин, добавити сметану і заповнити шапочки.
  4. Зверху гриби посипати тертим сиромю
  5. Пекти в духовці при температурі 180 градусів 20-30 хвилин.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)