"Човники" із кабачків

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 2 кабачки, близько 350г кожен
  • середній помідор
  • цибулина
  • 50г бекону
  • 0,5 ч.л. сухого чебрецю
  • 2 ст.л. сметани
  • 40г напівтвердого сиру
  • порублена зелень для подачі
  • сіль та перець за смаком

Етапи приготування

  1. Кабачки розрізати навпіл уздовж. Ложкою вийняти частину м'якоті так, щоб вийшли "човники", та викласти у форму для запікання. Посолити та поперчити за смаком.
  2. Бекон нарізати маленькими шматочками. Цибулю дрібно порубати.
  3. Розігріти на невеликому вогні суху пательню. Покласти бекон і смажити, помішуючи, до золотисто - коричневого кольору, близько 5 хвилин. Потім додати цибулю і чебрець та смажити до м'якості.
  4. Дрібно нарізати м'якоть, вийняту з кабачків. З помідора прибрати насіння, а м'якоть дрібно нарізати.
  5. У мисці змішати обсмажену цибулю, бекон, кабачок і помідори. Додати сметану, посолити і поперчити за смаком. Розкласти приготовану овочеву суміш у "човники" з кабачків і посипати тертим сиром.
  6. Поставити форму з кабачками в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Приготовану страву подавати гарячою.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)