Кабачки розрізати навпіл уздовж. Ложкою вийняти частину м'якоті так, щоб вийшли "човники", та викласти у форму для запікання. Посолити та поперчити за смаком.
Бекон нарізати маленькими шматочками. Цибулю дрібно порубати.
Розігріти на невеликому вогні суху пательню. Покласти бекон і смажити, помішуючи, до золотисто - коричневого кольору, близько 5 хвилин. Потім додати цибулю і чебрець та смажити до м'якості.
Дрібно нарізати м'якоть, вийняту з кабачків. З помідора прибрати насіння, а м'якоть дрібно нарізати.
У мисці змішати обсмажену цибулю, бекон, кабачок і помідори. Додати сметану, посолити і поперчити за смаком. Розкласти приготовану овочеву суміш у "човники" з кабачків і посипати тертим сиром.
Поставити форму з кабачками в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Приготовану страву подавати гарячою.
Комментарии (0)