Млинці з яблуками

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Простоий
  • Друк:

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • 40г цукру
  • 200мл молока
  • 100г борошна
  • 2 ст.л. олії
  • 2 зелені яблука
  • 2 ст.л. меду
  • 0,5 ч.л. кориці

Етапи приготування

  1. Збити яйця з цукром, додати молоко, борошно та олію. Вимішати, щоб не було грудок. Випекти тонкі млинчики.
  2. Зелені яблука без шкірки і серцевини нарізати тонкою соломкою і обсмажити у вершковому маслі 2-3 хвилини. Додати мед і корицю, перемішати. Зняти з вогню і викласти у друшляк.
  3. Млинці розрізати на 4 частини, на середину кожної покласти начинку, згорнути рулетами.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)