Печінковий паштет

Інгредієнти
- 400г печінки
- 200г сала
- 2 цибулини
- 2 моркви
- 3 яйця
- 1 склянка манки
- олія
- сіль, перець до смаку
Етапи приготування
- Цибулю почистити і дрібно порізати. master-dekor.biz.ua - Моркву почистити і потерти на грубій терці. Моркву і цибулю потушити на олії приблизно 10 хвилин.
- Печінку помити. Змолоти на м'ясорубці печінку,сало, тушені цибулю і моркву.
- До цієї маси додати манку, яйця, посолити - поперчити та ретельно вимішати.
- Розкласти фарш по 3 пакетиках. Пакети зав'язати, залишивши трохи місця, бо паштет збільшиться в розмірі.
- Варити паштет 1год 30хв.
Комментарии (0)