Паштет з телячої печінки

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 0,6 кг телячої печінки
  • 50 мл олії
  • 150г цибулі
  • 150г моркви
  • 150г масла
  • 100г білих грибів
  • дрібка мускатного горіху
  • сіль, перець
  • грінки з білого хліба
  • зелень

Етапи приготування

  1. Печінку порізати шматочками і обжарити протягом 10 хв на олії разом з подрібненими цибулею і морквою. Потім пропустити через м'ясорубку.
  2. З'єднати з охолодженими жареними грибами і маслом. Посолити і поперчити до смаку, добавити мускатний горіх.
  3. Перед подачею на стіл сформувати шарики, викласти їх на грінки і прикрасити зеленню.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)