Макарони по флотськи

Інгредієнти
- 600г телячого фаршу
- 1 цибулина
- 2 зубчика часнику
- 300г макарон
- 2 ст.л. олії
- 2 ст.л. кетчупу
- сіль, перець
Етапи приготування
- Відварити макарони.
- Цибулю дрібно порізати, kondicionery-komfort.com.ua часник розчавити. В сковорідці розігріти олію і обжарити овочі 5 хв. Покласти фарш і готувати 10-12 хв, розбиваючи грудочки.
- Добавити кетчуп, розмішати і прогріти 2 хв. Влити 0,5 склянки гарячої води, посолити і поперчити до смаку. Макарони процідити і викласти до фаршу, готувати все разом 5 хв. Перед подачею можна посипати тертим сиром.
Комментарии (0)