Котлети "Золота осінь"

Інгредієнти
- 2 вафельних листки
- олія
- 3 яйця
- 500 г фаршу
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 4 ст.л. подрібненої петрушки
- 6 ст.л. майонезу
- сіль, перець
Етапи приготування
- Цибулю і часник порізати дрібними кубиками і пропустити через м'ясорубку. З'єднати фарш, цибулю, часник, петрушку, майонез, посолити, поперчити до смаку і ретельно перемішати.
- Вафельні листки тонко намастити готовим фаршем.
- Скласти листки пополам і порізати невеликими шматочками. Кожен шматочок змочити в яйці.
- Обжарити на олії зі всіх сторін до золотистої шкірки.
Комментарии (0)