Котлети у підливі
Інгредієнти
- 0,6кг м'ясного фаршу
- 2 цибулини
- 1 зубчик часнику
- шматочок батона
- трохи вершків або молока
- 1 ст.л. борошна
- 5 помідорів
- 0,5л бульйону або води
- олія для смаження
- сіль та перець за смаком
- панірувальні сухарі
Етапи приготування
- У фарш додати розмочений у вершках батон, нарубану цибулину, часник, сіль і перець, добре перемішати.
- Сформувати з фаршу котлети, обваляти в сухарях і обсмажити на середньому вогні до рум'яної скоринки, приблизно по 7-8 хвилин з кожного боку. Перекласти котлети на тарілку.
- У сковороду додати нарубану цибулину, яка залишилась, і смажити, помішуючи, до м'якості, art-prazdnik.in.ua згодом додати борошно і смажити, помішуючи, ще 1 хвилину, потім покласти помідори, влити бульйон, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
- В приготовлену підливу покласти котлети, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під кришкою 10-15 хвилин.
- Подавати з картопляним пюре.
Комментарии (0)