"Їжачки" в томаті

5.0/5 оценка (1 голосов)
  • Час приготування: 1 година
  • Порцій: 6
  • Складність: Простоий
  • Друк:
рецепт

Інгредієнти

  • 800г фаршу
  • 2 цибулини
  • 0,75 склянки рису
  • 1 яйце
  • 250г сметани
  • 1 ст.л. олії
  • 3 ст.л. томатного соусу
  • сіль, перець

Етапи приготування

  1. Рис відварити до напівготовності. Цибулю дрібно порізати і обжарити на олії.
  2. Фарш змішати з рисом, цибулею, яйцем і половиною соусу. Приправити сіллю і перцем до смаку.
  3. Розігріти духовку до 180 градусів. Форму змастити сметаною. З фаршу зробити шарики і тісно викласти у форму. Змішати решту сметани і соусу, дрібку солі і перцю, 1-2 ст.л. води. Залити "їжачки", накрити фольгою і запікати 35-40 хвилин. За 15 хвилин до готовності фольгу зняти.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (2)

  • Yarkop
    03 грудня 2011 at 16:21 |

    Приготував я цю ставу. Мммм-ням, мням яка смачнюшча :)
    І зробив пару фото для вас і адміна сайту - нехай викладе тут.
    http://upload.com.ua/get/902948048/Їжаки-котлети.rar

    • Super User
      Super User
      03 грудня 2011 at 17:27 |

      Дуже Вам велике спасибі, Ви перший хто надав таку "фотосесію" з етапами приготування! Поки додав до "Їжачки" в томаті лише фото готової страви, пізніше зробимо розгорнуту статтю і вставимо туди усі Ваші фото. Ще раз дякую, надіюсь Вам та Вашим близьким сподобалось! kartofan.in.ua