"Їжачки" в томаті

Інгредієнти
- 800г фаршу
- 2 цибулини
- 0,75 склянки рису
- 1 яйце
- 250г сметани
- 1 ст.л. олії
- 3 ст.л. томатного соусу
- сіль, перець
Етапи приготування
- Рис відварити до напівготовності. Цибулю дрібно порізати і обжарити на олії.
- Фарш змішати з рисом, цибулею, яйцем і половиною соусу. Приправити сіллю і перцем до смаку.
- Розігріти духовку до 180 градусів. Форму змастити сметаною. З фаршу зробити шарики і тісно викласти у форму. Змішати решту сметани і соусу, дрібку солі і перцю, 1-2 ст.л. води. Залити "їжачки", накрити фольгою і запікати 35-40 хвилин. За 15 хвилин до готовності фольгу зняти.
Комментарии (2)
Приготував я цю ставу. Мммм-ням, мням яка смачнюшча :)
І зробив пару фото для вас і адміна сайту - нехай викладе тут.
http://upload.com.ua/get/902948048/Їжаки-котлети.rar
Дуже Вам велике спасибі, Ви перший хто надав таку "фотосесію" з етапами приготування! Поки додав до "Їжачки" в томаті лише фото готової страви, пізніше зробимо розгорнуту статтю і вставимо туди усі Ваші фото. Ще раз дякую, надіюсь Вам та Вашим близьким сподобалось! kartofan.in.ua